Coronaproof Photobooth

Photobooth leuker dan ooit! 

Het Coronavirus heeft een grote invloed op hoe feesten worden gevierd momenteel. En een photobooth is sinds een aantal jaar een fantastische toevoeging aan een leuk feest. En nu dansen op een feest vanwege alle 1,5meter maatregelen even niet zo goed mogelijk is, kan een photobooth nóg meer toevoegen! Met een photobooth maak je namelijk niet alleen leuke herinneringen, maar het is tevens een leuk stukje extra entertainment op een bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, bbq, of eigenlijk welk feest dan ook. 

Help… een touchscreen?!

Normaal gesproken start je de photobooth met een touchscreen. En dat is in verband met verspreiding van het virus nu even geen goed idee, aangezien alle gasten dan aan het zelfde touchscreen moeten zitten.  Maar natuurlijk hebben we daar een goede en mooie oplossing voor gevonden: Het voetpedaal! 2 voetknoppen, helemaal in stijl van de Flitskast. Als je niet beter weet, zou je zeggen dat de Flitskast nooit zonder voetpedaal te huur is geweest ;-).(klik op de foto’s hier onder voor een vergroting) 

Een photobooth met voetpedaal, hoe werkt dat?

De knoppen op het voetpedaal zijn duidelijk voorzien van een “A” en een “B”. Op de knoppen die in het scherm komen te staan, zie je deze “A” en “B” ook terug. Zo is het super duidelijk wat de bedoeling is. En omdat iedereen in deze tijd tóch gebruik zou moeten kunnen maken van de Flitskast, bieden we dit voetpedaal er geheel gratis bij aan! Bekijk in het onderstaande filmpje hoe makkelijk dit gaat! 

 

Maar ik wil met mijn vrienden op de foto! 

Jep, zit wat in. Even lekker een groepsfoto maken met z’n 10’en zit er niet in nu. Toch zijn er nog wel leuke oplossingen te bedenken. Door bijvoorbeeld handig gebruik te maken van de ruimte die je hebt kun je namelijk best alsnog leuke foto’s maken! De één kan wat dichter bij de photobooth staan en de ander gaat daar dan 1,5m achter staan. Zo hou je niet alleen de juiste afstand, maar kun je ook nog eens leuk spelen met de diepte. Het is het zelfde principe als de bekende vakantiefoto’s waarbij mensen de scheve toren van Pisa tegenhouden bijvoorbeeld!

anderhalvemeterfoto

Overigens kun je dit natuurlijk ook doen met 2 stelletjes die bij elkaar in het zelfde huishouden wonen, zodat je met 4 personen tegelijk op de foto kunt! Het zal erg helpen om op de vloer met tape of met ronde stickers aan te geven waar mensen dan het beste kunnen gaan staan. Eventueel kan diegene die de Flitskast komt opzetten hier natuurlijk bij helpen. 

En de fotoprops dan?

Natuurlijk is een photobooth véél leuker met leuke fotoprops. Echter zijn dit ook items waar vervolgens iedereen gebruik van maakt én nog dicht bij de mond ook (bij bijvoorbeeld een snor of gekke lippen op een stokje). Ook dit speelt verspreiding uiteraard in de kaart, en ook daar moet wat op worden bedacht. Graag denken we hierin mee. Tijdelijk leveren wij in plaats van een setje van 20 props, 80 props voor dezelfde prijs als normaal. Zo kun je na gebruik de props weggooien, of bijvoorbeeld met pen of stift op de achterkant een naam laten schrijven zodat iedereen gewoonweg zijn eigen prop gebruikt. 

Wordt het zo nog wel leuk!?

Maar natuurlijk! Bovenstaande tips zijn natuurlijk maar ideeën en bovendien zijn het de mensen die samen het feestje maken! Nu we een lange tijd geen goed feestje hebben gehad, weten wij zeker dat er binnenkort enorme feestvreugde zal ontstaan als we weer eens een bruiloft of personeelsfeestje mogen vieren!

Hopelijk hebben we met het voetpedaal en de tips een goede voorzet kunnen doen om tóch een photobooth te huren op je feest. Juist nu veel ander entertainment niet echt mogelijk is, kan de photobooth extra leuk zijn! Heb je nog vragen over hoe dit ingezet kan worden? Bel of mail ons dan gerust! Kijk op de contactpagina voor onze info, of vraag een offerte aan.