Home » FAQ / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer je de Flitskast bevestigt, geef je een tijd aan dat de Flitskast er dient te staan. Wij zullen de Flitskast nooit later dan de voorkeurstijd leveren, maar soms wél eerder op de dag. Wij leveren Flitskasten door heel het land, dus kan het voor onze planning handig zijn om eerder langs jullie locatie te rijden.

Wij nemen in de week voor jullie evenement contact op met jullie feestlocatie om de precieze tijden af te stemmen voor het halen en brengen. Wanneer het een thuislocatie betreft stemmen we het met jou zelf af. Graag vragen we om een kleine tafel of sta-tafel te regelen in de buurt van de Flitskast, zodat de gasten hun drankje kwijt kunnen tijdens het gebruik van de Flitskast. 

Het maken van 4 foto’s en de print neemt een klein minuutje in beslag per keer. Met 320 prints heb je in de praktijk dus 6 uur lang onbeperkt printen, bij een non-stop bezetting van de Flitskast door je gasten. Nu komt het op een feest natuurlijk bijna nooit voor dat er echt een non-stop bezetting is, waardoor je zelfs nog langer van het aantal prints gebruik kan maken. Oftewel; een hele dag en/of avond plezier!

​Het op- en afbouwen van een Flitskast neemt niet veel tijd in beslag. We rekenen hier zelf maximaal een half uurtje voor een Fotozuil per op- of afbouwmoment, maar meestal gaat dit sneller. Voor een fotohokje geldt ook dat we meestal een half uurtje bezig zijn. 

​De Flitskast huur je voor jullie gehele feest of evenement (maximaal 24 uur). Hiervoor rekenen we één vast bedrag. Duurt het evenement tot later dan 20 uur? Dan komen we de Flitskast de volgende dag weer ophalen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht en zo kun je tot diep in de nacht gebruik maken van onze Flitskast!

Wij versturen standaard onze facturen achteraf. Deze ontvang je van ons in de mail. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Mocht het voorkomen dat jullie direct na het (huwelijks)feest op vakantie gaan, dan houden we daar graag rekening mee.

Met een fine-liner of een watervaste stift kan dit altijd. Op de voorkant is het wat lastiger, dit is hoogglans fotopapier en dat gaat niet zo lekker een balpen. Op de achterkant kun je prima schrijven met zowel een balpen als met andere schrijfwaren.

De Flitskast is standaard zodanig ingesteld dat er per keer 1 print uit komt. Maar soms is het leuk om er per keer 2 prints uit te laten komen. Bijvoorbeeld wanneer je 1 print in een gastenboek wilt laten plakken en de andere print mee naar huis wilt laten nemen door je gasten. 

Uiteraard is het mogelijk om 2 prints per keer te laten maken. Dit kost niets extra’s, maar moeten wij vooraf wel even instellen. Je kunt dit tijdens het bestellen aan ons doorgeven en dan zorgen wij dat er per keer 2 prints gemaakt worden. 

Eerst even dit: 320 prints lijkt wellicht weinig, maar het is voldoende voor ruim 6 uren onbeperkt printen! Mocht je feest of evenement langer duren en je door de 320 prints heen raken, dan slaat de Flitskast alsnog de foto’s op. Deze komen er dan alleen niet meer als print uit.

Nee. 🙂

Althans, niet zomaar. In heel sommige gevallen willen we best nadenken over korting. Maar… dan vragen we wél een goede reden. Dus kom je bij ons aan met een écht goed doel? Of een bijzonder goede reden waarom we jou, jouw project of jouw bedrijf korting moeten geven? Dan willen we er héél misschien over nadenken.

Hint: Ons kantoor wordt in de zomer erg warm. Als je ijs komt brengen op een warme dag wil dat misschien een beetje helpen. In de winter volstaan bitterballen ook wel.

Geen paniek! Bel ons of stuur ons een mailtje en we beantwoorden je vraag zo snel en goed als we kunnen!